Autoschadeherstel Fred van den Bergh
|
Putsmolentje 11, Ossendrecht
|

Toyota CH-R

Herstel van parkeerschade aan deze Toyota. Helaas zien we vaak kleine beschadigingen aan portieren, maar gelukkig kunnen deze schades snel worden hersteld.

Schadeherstel Mini

Parkeerschade, een botsing met de stoeprand of een medeweggebruiker: een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig zijn de meeste schades eenvoudig te repareren. Schadeherstel en spuitwerk van (bedrijfs)auto’s en motorfietsen gebeurt bij Autoschadeherstel Fred van den Bergh in eigen werkplaats en spuiterij. Wij werken alle schades vakkundig voor u weg.

Scherm vervangen Ford Fiesta

Een uitdaging: Deze Ford Fiesta heeft een forse schade aan het achterscherm, om deze auto weer netjes te krijgen hebben wij het achterscherm moeten vervangen. Wij hebben eerst de fabrieksvoorwaardes opgezocht om de snijlijnen te kunnen bepalen. Vervolgens hebben wij het scherm vervangen, strak gezet en weer in kleur gespoten. Wij werken alle schades vakkundig voor u weg, zelfs zulke grote schades!

Audi Q7

Het achterscherm van deze Audi Q7 had een flinke deuk opgelopen. Wij konden het scherm gelukkig weer netjes herstellen en spuiten.