Autoschadeherstel Fred van den Bergh
|
Putsmolentje 11, Ossendrecht
|
Schadeherstel Ossendrecht Fred van den Bergh

Het team van Autoschadeherstel Fred van den Bergh in Ossendrecht

Bij ons team met goedopgeleide en ervaren vakspecialisten is uw voertuig altijd in vertrouwde handen. Binnen onze schadewerkplaats, onze voorbewerkingsafdeling en in onze moderne spuiterij in Ossendrecht werken wij met de nieuwste technieken en milieuvriendelijke en duurzame producten van topkwaliteit. Door een strakke planning, goede organisatie en gratis vervangend vervoer proberen wij het ongemak tijdens schadeherstel tot een minimum te beperken. Als erkend FOCWA schadeherstelbedrijf kunt u bij ons altijd rekenen op goede garantiebepalingen op elke door ons uitgevoerde reparatie. Autoschade herstel Fred van den Bergh in Ossendrecht staat in alle opzichten voor kwaliteit en service van hoog niveau!

Wij doen meer

Het is vrijwel bij iedereen bekend dat u voor spuitwerk en schadeherstel voor auto’s, bedrijfswagens en motorfietsen prima bij Autoschade herstel Fred van den Bergh terecht kunt. Als extra service zijn wij, met name voor zakelijke rijders, op afspraak ook ’s avonds of op zaterdag geopend. Bij Autoschade herstel Fred van den Bergh is alles bespreekbaar!

Herstel- en spuitwerkzaamheden

Dat stapje extra ziet u bij ons niet alleen terug in de kwaliteit van ons werk, maar ook aan de diversiteit. Naast het herstellen van (bedrijfs)autoschade verzorgen wij namelijk ook alle herstel- en spuitwerkzaamheden aan losse onderdelen, meubilair, keukens, hekwerk etc.

Meer over ons werk

Ons team


Gert-Jan Buijs

Eigenaar


Michael de Hoogt

Allround schadespecialist


Jeffrey Heberlé

Autospuiter


Marleen Bak

Receptioniste / administratief medewerkster

Spot-repair

Restyling

Heeft u een kleine schade, zoals een parkeerdeuk(je)? Door middel van restyling kunnen wij deze schade snel en goedkoop en zonder te spuiten wegwerken.

Het is in dit geval wel zaak om niet te lang rond te blijven rijden met zo'n beschadiging. Kom direct langs voor een vrijblijvende inspectie.

Neem contact op