Autoschadeherstel Fred van den Bergh
|
Putsmolentje 11, Ossendrecht
|

Toyota CH-R

Herstel van parkeerschade aan deze Toyota. Helaas zien we vaak kleine beschadigingen aan portieren, maar gelukkig kunnen deze schades snel worden hersteld.

Schadeherstel Mini

Parkeerschade, een botsing met de stoeprand of een medeweggebruiker: een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig zijn de meeste schades eenvoudig te repareren. Schadeherstel en spuitwerk van (bedrijfs)auto’s en motorfietsen gebeurt bij Autoschadeherstel Fred van den Bergh in eigen werkplaats en spuiterij. Wij werken alle schades vakkundig voor u weg.

Opknapbeurt vrachtwagen Slagerij Slager

Wij hebben de vrachtwagen van Slagerij Slager uit Sint-Annaland een opknapbeurt gegeven. O.a. de deuren en verschillende delen van het interieur kregen een nieuwe laag verf in onze spuiterij.

Scherm vervangen Ford Fiesta

Een uitdaging: Deze Ford Fiesta heeft een forse schade aan het achterscherm, om deze auto weer netjes te krijgen hebben wij het achterscherm moeten vervangen. Wij hebben eerst de fabrieksvoorwaardes opgezocht om de snijlijnen te kunnen bepalen. Vervolgens hebben wij het scherm vervangen, strak gezet en weer in kleur gespoten. Wij werken alle schades vakkundig voor u weg, zelfs zulke grote schades!

Plymouth oldtimer

Deze oldtimer had iets van zijn glorie verloren. De lak was in de loop van de jaren aangetast en dit stalen ros kun dus wel een nieuwe laag lak gebruiken. Daar hebben wij bij Autoschadeherstel van den Bergh met liefde voor gezorgd!