Autoschadeherstel Fred van den Bergh
|
Putsmolentje 11, Ossendrecht
|

Wij geven alles weer kleur

U kent het wel. Die kras op uw portier, de kleur van uw keuken die u beu bent. Het spookt al langer door uw hoofd, maar u weet niet wat u ermee aan moet. Bij Autoschadeherstel Fred van den Bergh in Ossendrecht bent u aan het juiste adres. In onze autospuiterij voorzien wij de meest uiteenlopende objecten van een hoogwaardige, frisse nieuwe laklaag. Ook daarbij gelden onze garanties en leveren wij dezelfde kwaliteit als u van ons gewend bent.

Een paaltje geraakt bij het inparkeren of steenslag? Uw auto is een gebruiksvoorwerp, maar het is niet meer dan logisch dat u er zuinig op bent. Van verkleurde lak of krassen wordt niemand vrolijk. In onze autospuiterij aan Putsmolentje 11 in Ossendrecht laten wij lelijke krassen, deuken of verkleuring als sneeuw voor de zon verdwijnen. Na een bezoek aan onze werkplaats ziet uw auto, bedrijfswagen of motor er weer als nieuw uit!

Onze autospuiterij: ieder z’n eigen specialisme

Binnen ons autoschadebedrijf heeft iedereen zijn eigen specialisaties. De één is bijvoorbeeld heel goed thuis in het werken met de richtbank waarmee schade aan het chassis mee wordt gecorrigeerd. Andere collega’s zijn heel bedreven in het demonteren en monteren van onderdelen, het vervangen of uitdeuken van plaatwerk, wieluitlijning, schuren, plamuren, primeren en afplakken van de auto. Er komt immers heel wat bij kijken voordat onze autospuiters de auto of een gedeelte daarvan van een nieuwe laklaag kunnen voorzien. Na het uitharden van de lak is het nog een kwestie van alles afmonteren, poetsen en een laatste check. De meeste van onze medewerkers zijn thuis in alle aspecten van het vak, maar schadeherstel is echt teamwork. Samen zorgen wij er voor dat u kunt vertrouwen op gegarandeerd vakwerk.

Heeft u twijfels of het gewenste object door ons behandeld kan worden? Geen probleem. Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Contact opnemen