Autoschadeherstel Fred van den Bergh
|
Putsmolentje 11, Ossendrecht
|

Van ruitschade tot krasjes en deukjes. We repareren het allemaal binnen één dag én tegen een vaste prijs. Sterker nog, dat garanderen we. Zo is uw auto snel weer de oude … uhh: nieuwe.

Heeft u kleine autoschade? Via A.A.S. Dagherstel® kunt u bij ons terecht voor alle kleine autoschades die u hinderen, van deukjes en krasjes tot dashboard- en interieurschades. Op de menukaart vindt u alle schades die we binnen één dag én tegen een vaste prijs kunnen herstellen. Staat uw schade niet op de menukaart? Neem zeker contact met ons op want wij helpen u graag verder.

Schade direct bereken kan eenvoudig met de autoschade calculator.

Vaste prijs

Op onze menukaart staan alle kleine autoschades die we binnen één dag voor je kunnen herstellen.

Binnen één dag

Niets is zo vervelend als je auto meerdere dagen kwijt zijn. Daarom garanderen wij reparatie binnen één dag zodat je snel weer op weg bent.

Kwaliteit verzekerd

Onze gecertificeerde herstellers beschikken over alle kennis en materialen om je auto weer helemaal in zijn oude staat te herstellen.

*We ontkomen er niet aan u erop te wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. In dit geval zullen wij u precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met u doornemen.